XTEMOS ELEMENT

POST ELEMENT STYLE MASONRY

Candy Bar Nunta

Candy Bar Nunta/Botez – Cofetaria Lush

In 2020 CANDY BARUL este un MUST HAVE!

Dessert Table (asazisul CANDY BAR) – Imagine sau calitate produs? Cu siguranta ambele!!!

Foarte la moda in zilele noastre, candy barurile (desi candy vine de la bomboane) sunt un ,,must have,, la multe evenimente importante (nu doar nunti sau botezuri).

Din experienta  (atat ca invitati la evenimente cat si de organizatori de evenimente) putem afirma cu tarie ca atat imaginea (prezentarea produsului) cat si calitatea produsului (prajiturilor) conteaza in mod egal.

Am vazut candy bar cu o prezentare peste medie dar cu produse foarte slabe calitativ…ceea ce a condus la situatia in care prajiturile au ramas aproape neatinse (doar incercate).

Am vazut si candy bar cu o prezentare jalnica dar cu produse bune…ceea ce a condus la situatia in care produsele s-au mancat dar nu aveai efectiv ce sa fotografiezi, acel colt cu dulciuri fiind departe de a reprezenta un punct de atractie.

Candy Bar NuntaDAR am vazut CANDY BAR cu o prezentare de exceptie si produse premium, ceea ce a condus la situatia in care a devenit imediat un punct de atractie principal al evenimentului iar produsele au fost efectiv devorate. Din punctul nostru de vedere singura varianta de luat in calcul este ultima, pentru toate motivele din lume. Evident ce e bun si frumos costa putin mai mult…

Ca o concluzie urmata de un sfat.,.oricine ar putea (daca s-ar stradui catusi de putin) sa prezinte produsele intr-un mod aspectuos si placut (cu o logistica minimala si de bun simt) dar nu oricine poate produce produse de top din materii prime premium. Ca atare, pentru a avea un CANDY BAR  reusit, cautati o cofetarie de top (care are cofetari scoliti) dar care sa asigure si servicii premium events – care sa detina o logistica de top care sa atraga toate privirile.

O cofetarie de top va poate pune la dispozitie o gama foarte larga de prajituri, va poate consilia in privinta proportiei unor sortimente in functie de numarul de invitati, va poate consilia astfel incat prajiturile sa fie potrivite ca si cantitate. Plusul adus de cofetariile care se ocupa si de Events este acela ca va pot consilia si in ceea ce priveste tematica si cromatica pe care le aveti in vedere pentru eveniment  astfel incat prajiturile sa fie decorate în ton cu imaginea de ansamblu a intregului eveniment dar sa constituie una din atractiile principale.

www.lushevents.ro/

Cofetria LUSH Bucuresti

Cofetaria LUSH – Bucuresti

Cofetaria LUSH,

a luat nastere in anul 2017 ca urmare a deciziei administratorului Bogdan Bunea de a introduce pe piata din Bucuresti produse de cofetarie de inalta calitate la preturi accesibile tuturor. Ca urmare a studiului efectuat la acel moment in Bucuresti, produsele cofetariei moderne, create doar din materii primii premium, aveau preturi destul de ridicate pentru consumatorul obisnuit astfel incat s-a considerat ca exista o nisa pe care ar putea sa concureze cu o competitivitate ridicata.

Cofetria LUSH Bucuresti

La nivel artistic si de brand conceptul a fost creat de Bunea Andra Ioana (foto dreapta) – fiica marelui maestru cofetar Carmela Dragomir (foto stanga) – unul din cei doi proprietari ai lantului de Cofetarii Delice. De mentionat ca Dragomir Carmela este un cofetar premiat la nivel mondial pentru sculpturi piese artistice in ciocolata si zahar la Olimpiade si Concursuri Mondiale iar dulciurile create de aceasta sunt cunoscute in intreaga tara. Mai mult, in anul 2019 – echipa condusa de Carmela Dragomir a castigat premiul pentru ,,Cele mai bune praline din lume,, la Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie si Patiserie,, din Italia detronand echipe cu traditie in pralinele in ciocolata precum Belgia sau Elvetia. De altfel, Ioana Bunea are in derulare un proiect ultramodern prin care in 2020 va fi deshis unul dintre cele mai performante laboratoare de ciocolata din tara, poate chiar din Europa, cu ciocolata premium ORIGINI.

Conceptul gandit de Ioana Bunea pentru LUSH merge insa mai departe de a furniza doar prajituri premium la preturi accesibile in Bucuresti. Conceptul a marsat foarte tare pe partea de Events astfel incat Cofetaria LUSH este unul dintre cei mai apreciati furnizori din tara de CANDY BARURI pentru evenimente. Dezvoltand foarte mult partea de EVENTS, intr-un mod firesc , compania detine o logistica premium (vase din cristale, mese de candy bar speciale, cilindrii, mese din litere sau forme volumetrice) care atrage clientii sa apeleze la serviciile companiei. Insa cu toate acestea, prajiturile de o calitate deosebita si gusturile care incanta pe oricine raman punctul forte al Cofetariei LUSH.

Pentru a fi intotdeauna la nivelul competitorilor mondiali dar si pentru a avea acces la materiile prime si tehnologiile inovative care apar an de ani, Andra Ioana Bunea este nelipsita de la expozitiile si targurile internationale, cel mai recent, la sfasitul lunii ianuarie a acestui an, fiind prezenta la SIGEP RIMININI 2020. Sigep este ,,Cea mai mare expozitie internationala pentru gelaterie, patiserie, cofetarie, ciocolaterie si panificatie artizanala,, care se desfasoara in fiecare an la Rimini – Italia si la care participa cele mai mari companii de dezvoltare din domeniu precum si faimosi maestrii din fiecare domeniu in parte.

Ca si proiecte de viitor, Cofetaria LUSH va continua sa-si dezvolte partea de EVENTS astfel incat orice proiect sa poata fi pus in practica iar clientii care apeleaza la serviciile si produsele Cofetariei LUSH sa fie foarte incantati de alegerea facuta. Cofetaria LUSH este prezenta pe web cu platforma www.lushevents.ro/

Ghost Recon Breakpoint

Ghost Recon Breakpoint – misiuni principale

Ghost Recon Breakpoint se concentreaza in jurul operatiunii Greenstone, unde patru echipe Ghost sunt doborate de niste drone in Auroa, un arhipelag fictiv din apropierea Noii Zeelande. Aceste drone, impiedica civilii si membrii Ghost sa paraseasca Auroa.

Singurii supravietuitori ai atacului cu drone au fost Nomad (caracterul pe care il vom controla), Fixt, Fury, Vasily si Holt, care este ranit grav si nu poate lupta.

Pe parcursul jocului, Nomad trebuie sa ajunga la Cole D. Walker, fostul lider Ghost, acum liderul The Wolves. Mai jos gasiti lista cu misiunile principale:

ACT 1

01.Eagles Down

ACT 2

02. No Way Out
03. Back To The Basics
04. Skell On The Move
05. The Enemy Of My Enemy

ACT 3 MADELA

06. An Ingenious Genius
07. Without a Trace
08. Innocent Slaughter
09. Coldish Heart
10. One Last Thing
11. Hear No Evil

ACT 3 CROMWELL

12. Under Herzog’s Control
13. A Man Of Confidence
14. Show Me The Way
15. Mountain Siege
16. A Great Escape
17. Speak No Evil

ACT 3 CHISUM

18. Blake’s Law
19. Power Failure
20. Guardian Angel
21. Retaliatory Measures
22. An Eye For An A.I.
23. See No Evil

ACT 4

24. Into The Wolf’s Den
25. Friendly Fire
26. Point of No Return
27. Checkmate

fb dating

Facebook Dating – noul site de matrimoniale

Compania lanseaza Facebook Dating, noua platforma a gigantului american.

Facebook doreste ca prin noua platforma sa permita utilizatorilor sai sa isi faca relatii serioase, gasind o persoana de care sa isi traiasca viata.

Continutul de pe Instagram va fi integrat pe aceasta platforma, ce va avea si optiunea de a avea o lista secreta de persoane care te intereseaza.

Toate persoanele care vor folosi aceasta platforma trebuie sa fie majori.

twitter

Twitter va interzice reclamele cu scop politic

Campania electorala este in toi in Romania, iar SUA se pregateste si ea de alegeri, Twitter anunta ca nu va mai accepta pe site reclamele cu scop politic.

Stirea vine in momentul in care la noi campania electorala este in toi, mai avand doar 9 zile pana la la alegerile prezidentiale. In fapt, Donald Trump, presedintele SUA, pare mult mai interesat sa comunice pe aceasta cale, decat prin intermediul conferintelor de presa. Iar cum si la ei urmeaza in curand alegerile prezidentiale, stirea publicata pe contrul CEO-ului capata un cu totul alt sens.

Echipa lui Trump a declarat ca aceste interdictii sunt menite sa il cenzureze pe presedinte in functiune, pe care tabara democrata, a lui Joe Biden saluta ideea si declara ca  „este incurajator sa vedem ca, macar acum, nu banii sunt cei care conduc lumea”.

Facebook, a declarat ca ea nu intentioneaza o actiune similara, pentru ca „in democratie, nu credem ca este dreptul companiilor private sa cenzureze politicienii sau stirile”, dupa cum declara fondatorul acesteia, Mark Zuckerberg.

Ramane sa vedem care dintre cele doua atitudini va fi cea castigatoare.

RED DEAD REDEMPTION 2

Cerinte de sistem – Red Dead Redemption 2 PC

Cei de la Rockstar Games au facut publice cerintele de sistem minime si recomandate pentru jocul Red Dead Redemption 2. Asa ca pentru a rula pe PC vei avea nevoie de minim un procesor I5-2500K sau AMD FX-6300, macar o placa video GTX 770 sau AMD radeon R9 280 si 8GB de memorie.

Red Dead Redemption 2 pentru PC va fi lansat pe data de 5 noiembrie 2019 si va fi disponibil pe Rockstar Games Launcher, Epic Games si o luna mai tarziu pe Steam.

RED DEAD REDEMPTION 2 – CERINTE DE SISTEM MINIME

  • CPU: Intel Core i5-2500K / AMD FX-6300
  • RAM: 8GB
  • Graphics: Nvidia GeForce GTX 770 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB
  • Sistem de Operare: Windows 7 – Service Pack 1(6.1.7601)
  • Spatiu pe disc: 150GB

 

RED DEAD REDEMPTION 2 – CERINTE DE SISTEM RECOMANDATE

  • CPU: Intel Core i7-4770K / AMD Ryzen 5 1500X
  • RAM: 12GB
  • Graphics: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB / AMD Radeon RX 480 4GB
  • Sistem de Operare: Windows 10 64-bit
  • Spatiu pe disc: 150GB

Trailer Red Dead Redemption 2:

 

XTEMOS ELEMENT

BLOG DEFAULT

Candy Bar Nunta

Candy Bar Nunta/Botez – Cofetaria Lush

In 2020 CANDY BARUL este un MUST HAVE!

Dessert Table (asazisul CANDY BAR) – Imagine sau calitate produs? Cu siguranta ambele!!!

Foarte la moda in zilele noastre, candy barurile (desi candy vine de la bomboane) sunt un ,,must have,, la multe evenimente importante (nu doar nunti sau botezuri).

Din experienta  (atat ca invitati la evenimente cat si de organizatori de evenimente) putem afirma cu tarie ca atat imaginea (prezentarea produsului) cat si calitatea produsului (prajiturilor) conteaza in mod egal.

Am vazut candy bar cu o prezentare peste medie dar cu produse foarte slabe calitativ…ceea ce a condus la situatia in care prajiturile au ramas aproape neatinse (doar incercate).

Am vazut si candy bar cu o prezentare jalnica dar cu produse bune…ceea ce a condus la situatia in care produsele s-au mancat dar nu aveai efectiv ce sa fotografiezi, acel colt cu dulciuri fiind departe de a reprezenta un punct de atractie.

Candy Bar NuntaDAR am vazut CANDY BAR cu o prezentare de exceptie si produse premium, ceea ce a condus la situatia in care a devenit imediat un punct de atractie principal al evenimentului iar produsele au fost efectiv devorate. Din punctul nostru de vedere singura varianta de luat in calcul este ultima, pentru toate motivele din lume. Evident ce e bun si frumos costa putin mai mult…

Ca o concluzie urmata de un sfat.,.oricine ar putea (daca s-ar stradui catusi de putin) sa prezinte produsele intr-un mod aspectuos si placut (cu o logistica minimala si de bun simt) dar nu oricine poate produce produse de top din materii prime premium. Ca atare, pentru a avea un CANDY BAR  reusit, cautati o cofetarie de top (care are cofetari scoliti) dar care sa asigure si servicii premium events – care sa detina o logistica de top care sa atraga toate privirile.

O cofetarie de top va poate pune la dispozitie o gama foarte larga de prajituri, va poate consilia in privinta proportiei unor sortimente in functie de numarul de invitati, va poate consilia astfel incat prajiturile sa fie potrivite ca si cantitate. Plusul adus de cofetariile care se ocupa si de Events este acela ca va pot consilia si in ceea ce priveste tematica si cromatica pe care le aveti in vedere pentru eveniment  astfel incat prajiturile sa fie decorate în ton cu imaginea de ansamblu a intregului eveniment dar sa constituie una din atractiile principale.

www.lushevents.ro/

Cofetria LUSH Bucuresti

Cofetaria LUSH – Bucuresti

Cofetaria LUSH,

a luat nastere in anul 2017 ca urmare a deciziei administratorului Bogdan Bunea de a introduce pe piata din Bucuresti produse de cofetarie de inalta calitate la preturi accesibile tuturor. Ca urmare a studiului efectuat la acel moment in Bucuresti, produsele cofetariei moderne, create doar din materii primii premium, aveau preturi destul de ridicate pentru consumatorul obisnuit astfel incat s-a considerat ca exista o nisa pe care ar putea sa concureze cu o competitivitate ridicata.

Cofetria LUSH Bucuresti

La nivel artistic si de brand conceptul a fost creat de Bunea Andra Ioana (foto dreapta) – fiica marelui maestru cofetar Carmela Dragomir (foto stanga) – unul din cei doi proprietari ai lantului de Cofetarii Delice. De mentionat ca Dragomir Carmela este un cofetar premiat la nivel mondial pentru sculpturi piese artistice in ciocolata si zahar la Olimpiade si Concursuri Mondiale iar dulciurile create de aceasta sunt cunoscute in intreaga tara. Mai mult, in anul 2019 – echipa condusa de Carmela Dragomir a castigat premiul pentru ,,Cele mai bune praline din lume,, la Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie si Patiserie,, din Italia detronand echipe cu traditie in pralinele in ciocolata precum Belgia sau Elvetia. De altfel, Ioana Bunea are in derulare un proiect ultramodern prin care in 2020 va fi deshis unul dintre cele mai performante laboratoare de ciocolata din tara, poate chiar din Europa, cu ciocolata premium ORIGINI.

Conceptul gandit de Ioana Bunea pentru LUSH merge insa mai departe de a furniza doar prajituri premium la preturi accesibile in Bucuresti. Conceptul a marsat foarte tare pe partea de Events astfel incat Cofetaria LUSH este unul dintre cei mai apreciati furnizori din tara de CANDY BARURI pentru evenimente. Dezvoltand foarte mult partea de EVENTS, intr-un mod firesc , compania detine o logistica premium (vase din cristale, mese de candy bar speciale, cilindrii, mese din litere sau forme volumetrice) care atrage clientii sa apeleze la serviciile companiei. Insa cu toate acestea, prajiturile de o calitate deosebita si gusturile care incanta pe oricine raman punctul forte al Cofetariei LUSH.

Pentru a fi intotdeauna la nivelul competitorilor mondiali dar si pentru a avea acces la materiile prime si tehnologiile inovative care apar an de ani, Andra Ioana Bunea este nelipsita de la expozitiile si targurile internationale, cel mai recent, la sfasitul lunii ianuarie a acestui an, fiind prezenta la SIGEP RIMININI 2020. Sigep este ,,Cea mai mare expozitie internationala pentru gelaterie, patiserie, cofetarie, ciocolaterie si panificatie artizanala,, care se desfasoara in fiecare an la Rimini – Italia si la care participa cele mai mari companii de dezvoltare din domeniu precum si faimosi maestrii din fiecare domeniu in parte.

Ca si proiecte de viitor, Cofetaria LUSH va continua sa-si dezvolte partea de EVENTS astfel incat orice proiect sa poata fi pus in practica iar clientii care apeleaza la serviciile si produsele Cofetariei LUSH sa fie foarte incantati de alegerea facuta. Cofetaria LUSH este prezenta pe web cu platforma www.lushevents.ro/

Ghost Recon Breakpoint – misiuni principale

Ghost Recon Breakpoint se concentreaza in jurul operatiunii Greenstone, unde patru echipe Ghost sunt doborate de niste drone in Auroa, un arhipelag fictiv din apropierea Noii Zeelande. Aceste drone, impiedica civilii si membrii Ghost sa paraseasca Auroa.

Singurii supravietuitori ai atacului cu drone au fost Nomad (caracterul pe care il vom controla), Fixt, Fury, Vasily si Holt, care este ranit grav si nu poate lupta.

Pe parcursul jocului, Nomad trebuie sa ajunga la Cole D. Walker, fostul lider Ghost, acum liderul The Wolves. Mai jos gasiti lista cu misiunile principale:

ACT 1

01.Eagles Down

ACT 2

02. No Way Out
03. Back To The Basics
04. Skell On The Move
05. The Enemy Of My Enemy

ACT 3 MADELA

06. An Ingenious Genius
07. Without a Trace
08. Innocent Slaughter
09. Coldish Heart
10. One Last Thing
11. Hear No Evil

ACT 3 CROMWELL

12. Under Herzog’s Control
13. A Man Of Confidence
14. Show Me The Way
15. Mountain Siege
16. A Great Escape
17. Speak No Evil

ACT 3 CHISUM

18. Blake’s Law
19. Power Failure
20. Guardian Angel
21. Retaliatory Measures
22. An Eye For An A.I.
23. See No Evil

ACT 4

24. Into The Wolf’s Den
25. Friendly Fire
26. Point of No Return
27. Checkmate

XTEMOS ELEMENT

BLOG WITH SMALL IMAGES

Candy Bar Nunta

Candy Bar Nunta/Botez – Cofetaria Lush

In 2020 CANDY BARUL este un MUST HAVE!

Dessert Table (asazisul CANDY BAR) – Imagine sau calitate produs? Cu siguranta ambele!!!

Foarte la moda in zilele noastre, candy barurile (desi candy vine de la bomboane) sunt un ,,must have,, la multe evenimente importante (nu doar nunti sau botezuri).

Din experienta  (atat ca invitati la evenimente cat si de organizatori de evenimente) putem afirma cu tarie ca atat imaginea (prezentarea produsului) cat si calitatea produsului (prajiturilor) conteaza in mod egal.

Am vazut candy bar cu o prezentare peste medie dar cu produse foarte slabe calitativ…ceea ce a condus la situatia in care prajiturile au ramas aproape neatinse (doar incercate).

Am vazut si candy bar cu o prezentare jalnica dar cu produse bune…ceea ce a condus la situatia in care produsele s-au mancat dar nu aveai efectiv ce sa fotografiezi, acel colt cu dulciuri fiind departe de a reprezenta un punct de atractie.

Candy Bar NuntaDAR am vazut CANDY BAR cu o prezentare de exceptie si produse premium, ceea ce a condus la situatia in care a devenit imediat un punct de atractie principal al evenimentului iar produsele au fost efectiv devorate. Din punctul nostru de vedere singura varianta de luat in calcul este ultima, pentru toate motivele din lume. Evident ce e bun si frumos costa putin mai mult…

Ca o concluzie urmata de un sfat.,.oricine ar putea (daca s-ar stradui catusi de putin) sa prezinte produsele intr-un mod aspectuos si placut (cu o logistica minimala si de bun simt) dar nu oricine poate produce produse de top din materii prime premium. Ca atare, pentru a avea un CANDY BAR  reusit, cautati o cofetarie de top (care are cofetari scoliti) dar care sa asigure si servicii premium events – care sa detina o logistica de top care sa atraga toate privirile.

O cofetarie de top va poate pune la dispozitie o gama foarte larga de prajituri, va poate consilia in privinta proportiei unor sortimente in functie de numarul de invitati, va poate consilia astfel incat prajiturile sa fie potrivite ca si cantitate. Plusul adus de cofetariile care se ocupa si de Events este acela ca va pot consilia si in ceea ce priveste tematica si cromatica pe care le aveti in vedere pentru eveniment  astfel incat prajiturile sa fie decorate în ton cu imaginea de ansamblu a intregului eveniment dar sa constituie una din atractiile principale.

www.lushevents.ro/

Cofetria LUSH Bucuresti

Cofetaria LUSH – Bucuresti

Cofetaria LUSH,

a luat nastere in anul 2017 ca urmare a deciziei administratorului Bogdan Bunea de a introduce pe piata din Bucuresti produse de cofetarie de inalta calitate la preturi accesibile tuturor. Ca urmare a studiului efectuat la acel moment in Bucuresti, produsele cofetariei moderne, create doar din materii primii premium, aveau preturi destul de ridicate pentru consumatorul obisnuit astfel incat s-a considerat ca exista o nisa pe care ar putea sa concureze cu o competitivitate ridicata.

Cofetria LUSH Bucuresti

La nivel artistic si de brand conceptul a fost creat de Bunea Andra Ioana (foto dreapta) – fiica marelui maestru cofetar Carmela Dragomir (foto stanga) – unul din cei doi proprietari ai lantului de Cofetarii Delice. De mentionat ca Dragomir Carmela este un cofetar premiat la nivel mondial pentru sculpturi piese artistice in ciocolata si zahar la Olimpiade si Concursuri Mondiale iar dulciurile create de aceasta sunt cunoscute in intreaga tara. Mai mult, in anul 2019 – echipa condusa de Carmela Dragomir a castigat premiul pentru ,,Cele mai bune praline din lume,, la Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie si Patiserie,, din Italia detronand echipe cu traditie in pralinele in ciocolata precum Belgia sau Elvetia. De altfel, Ioana Bunea are in derulare un proiect ultramodern prin care in 2020 va fi deshis unul dintre cele mai performante laboratoare de ciocolata din tara, poate chiar din Europa, cu ciocolata premium ORIGINI.

Conceptul gandit de Ioana Bunea pentru LUSH merge insa mai departe de a furniza doar prajituri premium la preturi accesibile in Bucuresti. Conceptul a marsat foarte tare pe partea de Events astfel incat Cofetaria LUSH este unul dintre cei mai apreciati furnizori din tara de CANDY BARURI pentru evenimente. Dezvoltand foarte mult partea de EVENTS, intr-un mod firesc , compania detine o logistica premium (vase din cristale, mese de candy bar speciale, cilindrii, mese din litere sau forme volumetrice) care atrage clientii sa apeleze la serviciile companiei. Insa cu toate acestea, prajiturile de o calitate deosebita si gusturile care incanta pe oricine raman punctul forte al Cofetariei LUSH.

Pentru a fi intotdeauna la nivelul competitorilor mondiali dar si pentru a avea acces la materiile prime si tehnologiile inovative care apar an de ani, Andra Ioana Bunea este nelipsita de la expozitiile si targurile internationale, cel mai recent, la sfasitul lunii ianuarie a acestui an, fiind prezenta la SIGEP RIMININI 2020. Sigep este ,,Cea mai mare expozitie internationala pentru gelaterie, patiserie, cofetarie, ciocolaterie si panificatie artizanala,, care se desfasoara in fiecare an la Rimini – Italia si la care participa cele mai mari companii de dezvoltare din domeniu precum si faimosi maestrii din fiecare domeniu in parte.

Ca si proiecte de viitor, Cofetaria LUSH va continua sa-si dezvolte partea de EVENTS astfel incat orice proiect sa poata fi pus in practica iar clientii care apeleaza la serviciile si produsele Cofetariei LUSH sa fie foarte incantati de alegerea facuta. Cofetaria LUSH este prezenta pe web cu platforma www.lushevents.ro/

Ghost Recon Breakpoint – misiuni principale

Ghost Recon Breakpoint se concentreaza in jurul operatiunii Greenstone, unde patru echipe Ghost sunt doborate de niste drone in Auroa, un arhipelag fictiv din apropierea Noii Zeelande. Aceste drone, impiedica civilii si membrii Ghost sa paraseasca Auroa.

Singurii supravietuitori ai atacului cu drone au fost Nomad (caracterul pe care il vom controla), Fixt, Fury, Vasily si Holt, care este ranit grav si nu poate lupta.

Pe parcursul jocului, Nomad trebuie sa ajunga la Cole D. Walker, fostul lider Ghost, acum liderul The Wolves. Mai jos gasiti lista cu misiunile principale:

ACT 1

01.Eagles Down

ACT 2

02. No Way Out
03. Back To The Basics
04. Skell On The Move
05. The Enemy Of My Enemy

ACT 3 MADELA

06. An Ingenious Genius
07. Without a Trace
08. Innocent Slaughter
09. Coldish Heart
10. One Last Thing
11. Hear No Evil

ACT 3 CROMWELL

12. Under Herzog’s Control
13. A Man Of Confidence
14. Show Me The Way
15. Mountain Siege
16. A Great Escape
17. Speak No Evil

ACT 3 CHISUM

18. Blake’s Law
19. Power Failure
20. Guardian Angel
21. Retaliatory Measures
22. An Eye For An A.I.
23. See No Evil

ACT 4

24. Into The Wolf’s Den
25. Friendly Fire
26. Point of No Return
27. Checkmate

XTEMOS ELEMENT

BLOG CHESS

Candy Bar Nunta

Candy Bar Nunta/Botez – Cofetaria Lush

In 2020 CANDY BARUL este un MUST HAVE!

Dessert Table (asazisul CANDY BAR) – Imagine sau calitate produs? Cu siguranta ambele!!!

Foarte la moda in zilele noastre, candy barurile (desi candy vine de la bomboane) sunt un ,,must have,, la multe evenimente importante (nu doar nunti sau botezuri).

Din experienta  (atat ca invitati la evenimente cat si de organizatori de evenimente) putem afirma cu tarie ca atat imaginea (prezentarea produsului) cat si calitatea produsului (prajiturilor) conteaza in mod egal.

Am vazut candy bar cu o prezentare peste medie dar cu produse foarte slabe calitativ…ceea ce a condus la situatia in care prajiturile au ramas aproape neatinse (doar incercate).

Am vazut si candy bar cu o prezentare jalnica dar cu produse bune…ceea ce a condus la situatia in care produsele s-au mancat dar nu aveai efectiv ce sa fotografiezi, acel colt cu dulciuri fiind departe de a reprezenta un punct de atractie.

Candy Bar NuntaDAR am vazut CANDY BAR cu o prezentare de exceptie si produse premium, ceea ce a condus la situatia in care a devenit imediat un punct de atractie principal al evenimentului iar produsele au fost efectiv devorate. Din punctul nostru de vedere singura varianta de luat in calcul este ultima, pentru toate motivele din lume. Evident ce e bun si frumos costa putin mai mult…

Ca o concluzie urmata de un sfat.,.oricine ar putea (daca s-ar stradui catusi de putin) sa prezinte produsele intr-un mod aspectuos si placut (cu o logistica minimala si de bun simt) dar nu oricine poate produce produse de top din materii prime premium. Ca atare, pentru a avea un CANDY BAR  reusit, cautati o cofetarie de top (care are cofetari scoliti) dar care sa asigure si servicii premium events – care sa detina o logistica de top care sa atraga toate privirile.

O cofetarie de top va poate pune la dispozitie o gama foarte larga de prajituri, va poate consilia in privinta proportiei unor sortimente in functie de numarul de invitati, va poate consilia astfel incat prajiturile sa fie potrivite ca si cantitate. Plusul adus de cofetariile care se ocupa si de Events este acela ca va pot consilia si in ceea ce priveste tematica si cromatica pe care le aveti in vedere pentru eveniment  astfel incat prajiturile sa fie decorate în ton cu imaginea de ansamblu a intregului eveniment dar sa constituie una din atractiile principale.

www.lushevents.ro/

Cofetria LUSH Bucuresti

Cofetaria LUSH – Bucuresti

Cofetaria LUSH,

a luat nastere in anul 2017 ca urmare a deciziei administratorului Bogdan Bunea de a introduce pe piata din Bucuresti produse de cofetarie de inalta calitate la preturi accesibile tuturor. Ca urmare a studiului efectuat la acel moment in Bucuresti, produsele cofetariei moderne, create doar din materii primii premium, aveau preturi destul de ridicate pentru consumatorul obisnuit astfel incat s-a considerat ca exista o nisa pe care ar putea sa concureze cu o competitivitate ridicata.

Cofetria LUSH Bucuresti

La nivel artistic si de brand conceptul a fost creat de Bunea Andra Ioana (foto dreapta) – fiica marelui maestru cofetar Carmela Dragomir (foto stanga) – unul din cei doi proprietari ai lantului de Cofetarii Delice. De mentionat ca Dragomir Carmela este un cofetar premiat la nivel mondial pentru sculpturi piese artistice in ciocolata si zahar la Olimpiade si Concursuri Mondiale iar dulciurile create de aceasta sunt cunoscute in intreaga tara. Mai mult, in anul 2019 – echipa condusa de Carmela Dragomir a castigat premiul pentru ,,Cele mai bune praline din lume,, la Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie si Patiserie,, din Italia detronand echipe cu traditie in pralinele in ciocolata precum Belgia sau Elvetia. De altfel, Ioana Bunea are in derulare un proiect ultramodern prin care in 2020 va fi deshis unul dintre cele mai performante laboratoare de ciocolata din tara, poate chiar din Europa, cu ciocolata premium ORIGINI.

Conceptul gandit de Ioana Bunea pentru LUSH merge insa mai departe de a furniza doar prajituri premium la preturi accesibile in Bucuresti. Conceptul a marsat foarte tare pe partea de Events astfel incat Cofetaria LUSH este unul dintre cei mai apreciati furnizori din tara de CANDY BARURI pentru evenimente. Dezvoltand foarte mult partea de EVENTS, intr-un mod firesc , compania detine o logistica premium (vase din cristale, mese de candy bar speciale, cilindrii, mese din litere sau forme volumetrice) care atrage clientii sa apeleze la serviciile companiei. Insa cu toate acestea, prajiturile de o calitate deosebita si gusturile care incanta pe oricine raman punctul forte al Cofetariei LUSH.

Pentru a fi intotdeauna la nivelul competitorilor mondiali dar si pentru a avea acces la materiile prime si tehnologiile inovative care apar an de ani, Andra Ioana Bunea este nelipsita de la expozitiile si targurile internationale, cel mai recent, la sfasitul lunii ianuarie a acestui an, fiind prezenta la SIGEP RIMININI 2020. Sigep este ,,Cea mai mare expozitie internationala pentru gelaterie, patiserie, cofetarie, ciocolaterie si panificatie artizanala,, care se desfasoara in fiecare an la Rimini – Italia si la care participa cele mai mari companii de dezvoltare din domeniu precum si faimosi maestrii din fiecare domeniu in parte.

Ca si proiecte de viitor, Cofetaria LUSH va continua sa-si dezvolte partea de EVENTS astfel incat orice proiect sa poata fi pus in practica iar clientii care apeleaza la serviciile si produsele Cofetariei LUSH sa fie foarte incantati de alegerea facuta. Cofetaria LUSH este prezenta pe web cu platforma www.lushevents.ro/

Ghost Recon Breakpoint – misiuni principale

Ghost Recon Breakpoint se concentreaza in jurul operatiunii Greenstone, unde patru echipe Ghost sunt doborate de niste drone in Auroa, un arhipelag fictiv din apropierea Noii Zeelande. Aceste drone, impiedica civilii si membrii Ghost sa paraseasca Auroa.

Singurii supravietuitori ai atacului cu drone au fost Nomad (caracterul pe care il vom controla), Fixt, Fury, Vasily si Holt, care este ranit grav si nu poate lupta.

Pe parcursul jocului, Nomad trebuie sa ajunga la Cole D. Walker, fostul lider Ghost, acum liderul The Wolves. Mai jos gasiti lista cu misiunile principale:

ACT 1

01.Eagles Down

ACT 2

02. No Way Out
03. Back To The Basics
04. Skell On The Move
05. The Enemy Of My Enemy

ACT 3 MADELA

06. An Ingenious Genius
07. Without a Trace
08. Innocent Slaughter
09. Coldish Heart
10. One Last Thing
11. Hear No Evil

ACT 3 CROMWELL

12. Under Herzog’s Control
13. A Man Of Confidence
14. Show Me The Way
15. Mountain Siege
16. A Great Escape
17. Speak No Evil

ACT 3 CHISUM

18. Blake’s Law
19. Power Failure
20. Guardian Angel
21. Retaliatory Measures
22. An Eye For An A.I.
23. See No Evil

ACT 4

24. Into The Wolf’s Den
25. Friendly Fire
26. Point of No Return
27. Checkmate

Facebook Dating – noul site de matrimoniale

Compania lanseaza Facebook Dating, noua platforma a gigantului american.

Facebook doreste ca prin noua platforma sa permita utilizatorilor sai sa isi faca relatii serioase, gasind o persoana de care sa isi traiasca viata.

Continutul de pe Instagram va fi integrat pe aceasta platforma, ce va avea si optiunea de a avea o lista secreta de persoane care te intereseaza.

Toate persoanele care vor folosi aceasta platforma trebuie sa fie majori.

XTEMOS ELEMENT

BLOG ALTERNATIVE

eCommerce, Stiri

Candy Bar Nunta/Botez – Cofetaria Lush

Candy Bar Nunta

In 2020 CANDY BARUL este un MUST HAVE!

Dessert Table (asazisul CANDY BAR) – Imagine sau calitate produs? Cu siguranta ambele!!!

Foarte la moda in zilele noastre, candy barurile (desi candy vine de la bomboane) sunt un ,,must have,, la multe evenimente importante (nu doar nunti sau botezuri).

Din experienta  (atat ca invitati la evenimente cat si de organizatori de evenimente) putem afirma cu tarie ca atat imaginea (prezentarea produsului) cat si calitatea produsului (prajiturilor) conteaza in mod egal.

Am vazut candy bar cu o prezentare peste medie dar cu produse foarte slabe calitativ…ceea ce a condus la situatia in care prajiturile au ramas aproape neatinse (doar incercate).

Am vazut si candy bar cu o prezentare jalnica dar cu produse bune…ceea ce a condus la situatia in care produsele s-au mancat dar nu aveai efectiv ce sa fotografiezi, acel colt cu dulciuri fiind departe de a reprezenta un punct de atractie.

Candy Bar NuntaDAR am vazut CANDY BAR cu o prezentare de exceptie si produse premium, ceea ce a condus la situatia in care a devenit imediat un punct de atractie principal al evenimentului iar produsele au fost efectiv devorate. Din punctul nostru de vedere singura varianta de luat in calcul este ultima, pentru toate motivele din lume. Evident ce e bun si frumos costa putin mai mult…

Ca o concluzie urmata de un sfat.,.oricine ar putea (daca s-ar stradui catusi de putin) sa prezinte produsele intr-un mod aspectuos si placut (cu o logistica minimala si de bun simt) dar nu oricine poate produce produse de top din materii prime premium. Ca atare, pentru a avea un CANDY BAR  reusit, cautati o cofetarie de top (care are cofetari scoliti) dar care sa asigure si servicii premium events – care sa detina o logistica de top care sa atraga toate privirile.

O cofetarie de top va poate pune la dispozitie o gama foarte larga de prajituri, va poate consilia in privinta proportiei unor sortimente in functie de numarul de invitati, va poate consilia astfel incat prajiturile sa fie potrivite ca si cantitate. Plusul adus de cofetariile care se ocupa si de Events este acela ca va pot consilia si in ceea ce priveste tematica si cromatica pe care le aveti in vedere pentru eveniment  astfel incat prajiturile sa fie decorate în ton cu imaginea de ansamblu a intregului eveniment dar sa constituie una din atractiile principale.

www.lushevents.ro/

eCommerce, Stiri

Cofetaria LUSH – Bucuresti

Cofetria LUSH Bucuresti

Cofetaria LUSH,

a luat nastere in anul 2017 ca urmare a deciziei administratorului Bogdan Bunea de a introduce pe piata din Bucuresti produse de cofetarie de inalta calitate la preturi accesibile tuturor. Ca urmare a studiului efectuat la acel moment in Bucuresti, produsele cofetariei moderne, create doar din materii primii premium, aveau preturi destul de ridicate pentru consumatorul obisnuit astfel incat s-a considerat ca exista o nisa pe care ar putea sa concureze cu o competitivitate ridicata.

Cofetria LUSH Bucuresti

La nivel artistic si de brand conceptul a fost creat de Bunea Andra Ioana (foto dreapta) – fiica marelui maestru cofetar Carmela Dragomir (foto stanga) – unul din cei doi proprietari ai lantului de Cofetarii Delice. De mentionat ca Dragomir Carmela este un cofetar premiat la nivel mondial pentru sculpturi piese artistice in ciocolata si zahar la Olimpiade si Concursuri Mondiale iar dulciurile create de aceasta sunt cunoscute in intreaga tara. Mai mult, in anul 2019 – echipa condusa de Carmela Dragomir a castigat premiul pentru ,,Cele mai bune praline din lume,, la Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie si Patiserie,, din Italia detronand echipe cu traditie in pralinele in ciocolata precum Belgia sau Elvetia. De altfel, Ioana Bunea are in derulare un proiect ultramodern prin care in 2020 va fi deshis unul dintre cele mai performante laboratoare de ciocolata din tara, poate chiar din Europa, cu ciocolata premium ORIGINI.

Conceptul gandit de Ioana Bunea pentru LUSH merge insa mai departe de a furniza doar prajituri premium la preturi accesibile in Bucuresti. Conceptul a marsat foarte tare pe partea de Events astfel incat Cofetaria LUSH este unul dintre cei mai apreciati furnizori din tara de CANDY BARURI pentru evenimente. Dezvoltand foarte mult partea de EVENTS, intr-un mod firesc , compania detine o logistica premium (vase din cristale, mese de candy bar speciale, cilindrii, mese din litere sau forme volumetrice) care atrage clientii sa apeleze la serviciile companiei. Insa cu toate acestea, prajiturile de o calitate deosebita si gusturile care incanta pe oricine raman punctul forte al Cofetariei LUSH.

Pentru a fi intotdeauna la nivelul competitorilor mondiali dar si pentru a avea acces la materiile prime si tehnologiile inovative care apar an de ani, Andra Ioana Bunea este nelipsita de la expozitiile si targurile internationale, cel mai recent, la sfasitul lunii ianuarie a acestui an, fiind prezenta la SIGEP RIMININI 2020. Sigep este ,,Cea mai mare expozitie internationala pentru gelaterie, patiserie, cofetarie, ciocolaterie si panificatie artizanala,, care se desfasoara in fiecare an la Rimini – Italia si la care participa cele mai mari companii de dezvoltare din domeniu precum si faimosi maestrii din fiecare domeniu in parte.

Ca si proiecte de viitor, Cofetaria LUSH va continua sa-si dezvolte partea de EVENTS astfel incat orice proiect sa poata fi pus in practica iar clientii care apeleaza la serviciile si produsele Cofetariei LUSH sa fie foarte incantati de alegerea facuta. Cofetaria LUSH este prezenta pe web cu platforma www.lushevents.ro/

Gaming

Ghost Recon Breakpoint – misiuni principale

Ghost Recon Breakpoint se concentreaza in jurul operatiunii Greenstone, unde patru echipe Ghost sunt doborate de niste drone in Auroa, un arhipelag fictiv din apropierea Noii Zeelande. Aceste drone, impiedica civilii si membrii Ghost sa paraseasca Auroa.

Singurii supravietuitori ai atacului cu drone au fost Nomad (caracterul pe care il vom controla), Fixt, Fury, Vasily si Holt, care este ranit grav si nu poate lupta.

Pe parcursul jocului, Nomad trebuie sa ajunga la Cole D. Walker, fostul lider Ghost, acum liderul The Wolves. Mai jos gasiti lista cu misiunile principale:

ACT 1

01.Eagles Down

ACT 2

02. No Way Out
03. Back To The Basics
04. Skell On The Move
05. The Enemy Of My Enemy

ACT 3 MADELA

06. An Ingenious Genius
07. Without a Trace
08. Innocent Slaughter
09. Coldish Heart
10. One Last Thing
11. Hear No Evil

ACT 3 CROMWELL

12. Under Herzog’s Control
13. A Man Of Confidence
14. Show Me The Way
15. Mountain Siege
16. A Great Escape
17. Speak No Evil

ACT 3 CHISUM

18. Blake’s Law
19. Power Failure
20. Guardian Angel
21. Retaliatory Measures
22. An Eye For An A.I.
23. See No Evil

ACT 4

24. Into The Wolf’s Den
25. Friendly Fire
26. Point of No Return
27. Checkmate

XTEMOS ELEMENT

CAROUSEL OF POSTS