Social

Twitter va interzice reclamele cu scop politic

Campania electorala este in toi in Romania, iar SUA se pregateste si ea de alegeri, Twitter anunta ca nu va mai accepta pe site reclamele cu scop politic.

Stirea vine in momentul in care la noi campania electorala este in toi, mai avand doar 9 zile pana la la alegerile prezidentiale. In fapt, Donald Trump, presedintele SUA, pare mult mai interesat sa comunice pe aceasta cale, decat prin intermediul conferintelor de presa. Iar cum si la ei urmeaza in curand alegerile prezidentiale, stirea publicata pe contrul CEO-ului capata un cu totul alt sens.

Echipa lui Trump a declarat ca aceste interdictii sunt menite sa il cenzureze pe presedinte in functiune, pe care tabara democrata, a lui Joe Biden saluta ideea si declara ca  „este incurajator sa vedem ca, macar acum, nu banii sunt cei care conduc lumea”.

Facebook, a declarat ca ea nu intentioneaza o actiune similara, pentru ca „in democratie, nu credem ca este dreptul companiilor private sa cenzureze politicienii sau stirile”, dupa cum declara fondatorul acesteia, Mark Zuckerberg.

Ramane sa vedem care dintre cele doua atitudini va fi cea castigatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *