eCommerce, Stiri

Candy Bar Nunta/Botez – Cofetaria Lush

Candy Bar Nunta

In 2020 CANDY BARUL este un MUST HAVE!

Dessert Table (asazisul CANDY BAR) – Imagine sau calitate produs? Cu siguranta ambele!!!

Foarte la moda in zilele noastre, candy barurile (desi candy vine de la bomboane) sunt un ,,must have,, la multe evenimente importante (nu doar nunti sau botezuri).

Din experienta  (atat ca invitati la evenimente cat si de organizatori de evenimente) putem afirma cu tarie ca atat imaginea (prezentarea produsului) cat si calitatea produsului (prajiturilor) conteaza in mod egal.

Am vazut candy bar cu o prezentare peste medie dar cu produse foarte slabe calitativ…ceea ce a condus la situatia in care prajiturile au ramas aproape neatinse (doar incercate).

Am vazut si candy bar cu o prezentare jalnica dar cu produse bune…ceea ce a condus la situatia in care produsele s-au mancat dar nu aveai efectiv ce sa fotografiezi, acel colt cu dulciuri fiind departe de a reprezenta un punct de atractie.

Candy Bar NuntaDAR am vazut CANDY BAR cu o prezentare de exceptie si produse premium, ceea ce a condus la situatia in care a devenit imediat un punct de atractie principal al evenimentului iar produsele au fost efectiv devorate. Din punctul nostru de vedere singura varianta de luat in calcul este ultima, pentru toate motivele din lume. Evident ce e bun si frumos costa putin mai mult…

Ca o concluzie urmata de un sfat.,.oricine ar putea (daca s-ar stradui catusi de putin) sa prezinte produsele intr-un mod aspectuos si placut (cu o logistica minimala si de bun simt) dar nu oricine poate produce produse de top din materii prime premium. Ca atare, pentru a avea un CANDY BAR  reusit, cautati o cofetarie de top (care are cofetari scoliti) dar care sa asigure si servicii premium events – care sa detina o logistica de top care sa atraga toate privirile.

O cofetarie de top va poate pune la dispozitie o gama foarte larga de prajituri, va poate consilia in privinta proportiei unor sortimente in functie de numarul de invitati, va poate consilia astfel incat prajiturile sa fie potrivite ca si cantitate. Plusul adus de cofetariile care se ocupa si de Events este acela ca va pot consilia si in ceea ce priveste tematica si cromatica pe care le aveti in vedere pentru eveniment  astfel incat prajiturile sa fie decorate în ton cu imaginea de ansamblu a intregului eveniment dar sa constituie una din atractiile principale.

www.lushevents.ro/

Articole Similare