Stiri

Magazinul GodPlaY – Casa si Gradina

articol godplay

Asa cum suna si titlul, magazinul online aflat la adresa www.godplay.ro este un magazin destinat comercializarii produselor pentru casa si gradina. In cadrul acestui site puteti descoperi numeroase oferte pentru articolele necesare la interiorul casei, respectiv baie, bucatarie hol, dormitor etc. , dar si pentru gradina dvs.

Acum (data acestui articol) se apropie iarna. In cadrul www.godplay.ro puteti gasi numeroase oferte pentru dispozitive de incalzit, precum convectoare electrice, aeroterme si radiatoare pe ulei.

Acest site fiind foarte bine organizat va ofera posibilitatea sa navigati foarte usor intre categorii si sa identificati rapid produsele de care aveti nevoie.

De exemplu, la categoria de bucatarie veti gasi baterii sanitare, chiuvete, tocatoare de resturi alimentare, hote, cuptoare electrice sau pe gaz, plite incandescente si hote. La sectiunea de baie puteti gasi lavoare, baterii pentru baie, dusuri, cabine de duz, oglinzi si alte produse necesare la amenajarea unei bai moderne.

Tot in cadrul acestui site gasiti unelete de mana necesare in casa sau gradina, cum ar fi masini de gaurit si insurubat, fierastraie electrice, drujbe, masini de tuns iarba, aparate de spalat cu presiune, pistoale de vopsit si multe altele.

Societatea Godplay Impex a fost infiintata in anul 2010 si avea la acea data ca obiect de activitate „Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe „. Din anul 2018, activitatea principala a societatii a devenit comercializarea produselor prin intermediul portalurilor web. Cu aceasta ocazie, cei care sunt pasinonati de amenajari interioare, gradinarit sau au in administrare activitati industriale, pot gasi cu usurinta produsele necesare “iluminarii” in categoria Corpurilor de Iluminat cu tehnologie LED, a Surselor de Iluminat cu tehnologie LED sau a celorlalte corpuri si surse de iluminat.

Dezvoltatorii siteului isi aduc aportul zilnic la gasirea celor mai practice mijloace necesare navigarii si achizitionarii produselor in cat mai putini pasi. Pentru a satisface toate pretentiile consumatorilor, pe acest site sunt acceptate plati online sau in sistem ramburs .

In final nu putem sa nu mentionam faptul ca toate livrarile sunt efectuate foarte rapid pe tot teritoriul Romaniei cu ajutorul firmelor de curierat rapid FAN Courier, SAMEDAY, DPD sau DragonStar, iar orice produs poate fi returnat foarte usor in conditiile aratate la sectiunea de retur a siteului.

Un gând despre “Magazinul GodPlaY – Casa si Gradina

  1. Lascau Alexandru spune:

    Pentru Erbauer EXT 18v masina de tuns gazon aveti si piese de schimb?

    1. godplay spune:

      Nu comercializam piese de schimb.

  2. Marinescu spune:

    La inceputul comenzii este un pret pt transport ,iar la sfarsitul comenzii apare dublu. De ce ??

    1. godplay spune:

      Buna ziua. Initial costul de transport este cel pentru Bucuresti, fara km aditionali. In functie de acoperirea firmei de curierat si a km aditionali, pretul transportului este recalculat dupa ce ati introdus adresa de livrare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *